Valmistautuminen kevään

Jos et ole huomannut, kevät on tulossa. Tänään haluaisin puhua asioista minun täytyy tehdä jos kevät saapuu. Ehkä se on myös hyödyllinen luettelo sinulle. Voit anna minun tietää joitakin asioita sinäkin teet että valmistautua kevään.

Ensimmäinen asia teen, että otan kevään vaatteet ulos kaapista. On aika pakata pois kaikki ne talvitakit ja saappaat. Ne vievät niin paljon tilaa minun varastointi. Olen iloinen että voin käyttää kevyempiä vaatteita. Myös olen iloinen että lumi suli. Nyt voin pukeutua minun kevään saappaat sijasta raskaan talvikengät.

Toinen asia yleensä teen, jos kevään tulee, on huolehtia autoni. Se on itse asiassa erittäin tärkeä ja voi tulla vaarallisia jos et maksa huomiota auton. Kaikkein tärkein asia minun täytyy saada on kesärenkaat. En ole vaihtaannut renkaita vielä, mutta minun täytyy tehdä se pian, koska nykyiset renkaat ovat huonoja maanteillä. Suosittelen kaikille vaihtamaan renkaita mahdollisimman pian.

Etsin kesärenkaita ja pyrittiin löytämään kauppa jotka myyvät ne mukavalla hinnalla. Lopulta löysin verkkokauppa nimeltään Rengas24. Heillä oli joitakin erittäin hyviä hintoja ja tilasin koko joukko kesärenkaita varten todella hyvän hinnan. Olin erittäin onnellinen. Ne myös saapui nopeasti. Olin yllättynyt. Odotin niitä muutaman viikon ajan. Mutta he saapuivat 4 päivän jälkeen.

Nyt mitä minun täytyy tehdä, on vaihda niitä. Minulla ei ole ollut aikaa tehdä sitä vielä. Mutta olen aikoo tehdä ensi viikolla. En voi enää odottaa.

Sää lämpenee jokapäiväistä. Onneksi minulla on korjaamo aivan lähellä kotiini. Voin helposti mennä ja muuttaa renkaiden työn jälkeen. Se on erittäin kätevä minulle. Olen erittäin tyytyväinen että sain kesärenkaat niin hyvällä hinnalla. Olen suunnitellut enemmän rahaa sen päällä. Nyt voin ostaa jotain mukavaa sillä rahalla mikä olen tallentanut. Mikä mukava yllätys. Ehkä voin mennä jonnekin mukavaa. Kuten spa viikonloppu kavereiden kanssa.

Nämä ovat vain muutamia asioita mitä teen jos kevään tulee. Mitkä ovat asioita mikä sä teet, kun kevään tulee?